I første omgang holder vi stallen stengt for alle besøkende, hester og folk, frem til 26.Mars, med mulighet for forlengelse. I denne perioden er stallen, ridehallen og resten av anlegget stengt for all møte- og kursvirksomhet.

Ridekskolen er utsatt på ubestemt tid. Det vil bli oppsatt ekstra timer for å ta igjen tapte timer når Korona-situasjonen er under kontroll.

Vi tar kun imot oppstalling som er nødvendig i forbindelse med veterinærtimer. Vi ønsker ikke flere folk i stallen enn strengt nødvendig og alle som ferdes i stallen bes om å vaske hendene ofte, ikke håndhilse, hoste i armhule/papir og holde avstand til andre. Dette for å begrense smitte.

Vi utfører ekstra rengjøring på blant annet håndtak og det anbefales sterkt å benytte seg av hansker ved alt arbeid i stallen.

Våre ansatte er i en sårbar situasjon mot smitte og sykdom. Vi er ikke mange og er avhengig av alle som er for å få den daglige drift til å gå rundt.

Ta vare på hverandre, hold avstand.

Nyttige linker:
Norges rytterforbund "Hestevelferd i perioden med koronavirus": https://www.rytter.no/hestevelferd-i-perioden-med-koronavirus/ 

Målselv Kommunehttps://www.malselv.kommune.no/informasjon-om-korona.525268.no.html