Vi fra Senja videregående, naturbruk med fordypning hest har et samarbeid med Nasjonalt senter for N/L hest, der vi hjelper til med deler av stallarbeidet, puss av utstyr og mer hvis det trengs. De får bruke våre skolehester i rideskolen, og vi får blant annet bruke deres anlegg, hester og utstyr. Og vi syns samarbeidet vi har med dem er veldig bra, og vi er ekstremt fornøyde med måten de tar oss imot på.

Vi gjør mye forskjellig som ridning, kjøring og teori, vi har som regel både ridning, kjøring/tømmekjøring og litt teori når vi er på Nasjonalt senter for N/L hest. Vi syns opplegget deres er veldig bra og vi som elever lærer mye av og være der oppe, også er vi jo så heldig og får ha Elin Sørensen som lærer!

tengel.jpg

Nylands Tengel:

Vallak på 9 år, av rasen Nordlands/lyngshest og blir brukt i ridning både sprang og dressur, rideskole og tømmekjøring.

Tengel blir også brukt i rideskolen for de som har ridd litt mere, men han er også veldig snill når barn er rundt han.

flink.jpg

Svarvar Flink:

Vallak på 21 år, av rasen Nordlands/lyngshest og blir brukt i ridning og rideskole.

Flink er den perfekte turhesten og rideskoleponni for han er så rolig og viser at man kan være trygg oppå han. Flink har fått mange barn til å føle seg trygg på hester og blir brukt mye i rideskolen.

sokken.jpg

Veslesokken:

Vallak på 5 år, av rasen dølahest og er innkjørt og innridd og blir brukt til dette. Han er et nytt tilskudd i vår flokk, han ble kjøpt for noen uker siden og vi er allerede blitt glad i han!

Vi holder enda på med å bli kjent med han, men til nå har han vist mye potensialet til å bli en kjempefin hest.